طراحی سایت شرکتی

opilo-bannner

طراحی سایت شرکتی

چه یک عکاس آزاد باشید، چه صاحب یک فروشگاه سخت افزاری، یا نوع دیگری از کسب و کار کوچک، یک وب سایت عالی برای موفقیت شرکت شما ضروری است. ما عنوان یک تیم حرفه ای که روی ساخت یا بازاریابی بیش از 100 وب سایت کسب و کار کوچک کار کرده است، می دانیم که برای ایجاد وب سایت های تجاری عالی و جذاب چه چیزی لازم است.

 

اگر به دنبال ایجاد یک وب سایت استارت آپی جدید یا موثرتر کردن سایت فعلی خود هستید، در اینجا چندین مرحله کلیدی برای شروع و کمک به طراحی سایت شرکتی شما برای رقابت موثر در بازار آنلاین آورده شده است.

 

  1. برای طراحی سایت شرکتی حتما از یک اسم مناسب در دامنه استفاده کنید.

 

نام دامنه شما که به عنوان آدرس وب سایت شما نیز شناخته می شود، اغلب نقطه ورود به سایت شما است. مهم است که برای اهداف قابلیت استفاده و همچنین برای بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) تأثیر خوبی بگذارد.

 

در اینجا چند نکته برای ایجاد یک نام دامنه مناسب در طراحی سایت شرکتی وجود دارد:

 

  • املای آن را آسان کنید. سعی کنید از کلمات عامیانه، ساختگی یا به شدت باطنی استفاده نکنید.
  • آن را تا حد امکان کوتاه نگه دارید. هرچه نام دامنه شما کوتاهتر باشد بهتر در ذهن باقی خواهد ماند.
  • از پسوند دامنه مناسب استفاده کنید. سعی کنید همیشه در انتهای نام دامنه از .com بجای .ir استفاده نمایید.
  • از اعداد و خط فاصله دوری کنید. آنها به سختی به خاطر سپرده می شوند و کمتر نام دامنه ای از این موارد استفاده میکند انتخاب تنها یک نام خیلی بهتر از استفاده از خط فاصله و نقطه در خاطر میماند.
  • برای تسهیل رشد آینده، آدرس را گسترده کنید. به عنوان مثال، دیجی کالا یک آدرس وب سایت بسیار گسترده تر از شهر کتاب است و در دیجی کالا میتوانید هر چیز را که فکرش را میکنید خریداری کنید در صورتی که در شهر کتاب تنها کتاب است که ممکن است بفروش برسد.
  • اطمینان حاصل کنید که به یاد ماندنی است. با وجود وب‌سایت‌های بسیار زیاد در اینترنت، حتما باید نامی را انتخاب کنید که از هر نظر جذاب و راحت باشد تا بهتر در خاطر افراد بماند.
  • در مورد نام دامنه تحقیق کنید آحتما نام آن را در گوگل جستجو کنید تا مطمئن شوید که نام دامنه انتخابیتان قبلا در جایی ثبت نشده باشد.
  • بررسی کنید که آیا قیمت مناسب است. تعیین کنید که آیا می توانید آدرس وب سایت مورد نظر خود را با قیمت مناسب خریداری کنید زیرا اکثر نام های دامنه خوب انتخاب شده اند و باید از مالک فعلی خریداری شوند.
  • از نام های بیهوده خودداری کنید. نامی را انتخاب کنید که دقیقا نشان دهنده کار و حرفه فعلی شما باشد و از انتخاب نام های متفرقه دوری کنید.
  • یک URL مناسب SEO ایجاد کنید. در صورت لزوم، سعی کنید یک آدرس وب سایت مناسب SEO که شامل کلمات کلیدی و موقعیت جغرافیایی باشد ایجاد کنید.

 

  1. برای طراحی سایت شرکتی مهم است که یک وب سایت ایمن را با پشتیبانی فنی خوب خریداری کنید.

میزبان وب سایت (هاست) شرکتی است که فناوری و خدمات لازم برای مشاهده وب سایت در اینترنت را ارائه می دهد. شما نام دامنه خود را به ارائه دهنده هاست خود متصل می کنید تا زمانی که کاربران از آدرس وب سایت شما بازدید می کنند، وب سایت شما را که در حساب میزبانی خود ذخیره می کنید نشان داده شود.

 

خدمات میزبانی بسته به نوع فناوری و پشتیبانی انتخابی شما می تواند ماهیانه هزینه های متفاوتی داشته باشد. معمولاً در صورت خرید یک برنامه سالانه به جای برنامه ماهانه، می توانید تخفیف بیشتری را دریافت کنید.

 

در اینجا چند دستورالعمل برای انتخاب یک هاست مناسب در طراحی سایت شرکتی آورده شده است:

 

اگرچه می‌توانید یک برنامه میزبانی «سرور مشترک» را با حداقل هزینه در ماه دریافت کنید، که ما توصیه نمکنیم که شما این کار را انجام دهید. میزبانی اشتراکی به این معنی است که شما یک سرور و منابع آن را با سایر مشتریان به اشتراک می گذارید که می تواند عملکرد سایت شما را دچار مشکل کند. همچنین اگر یکی از وب‌سایت‌های دیگر سرور اشتراکی شما هک شود، ممکن است وب‌سایت شما نیز آلوده شود.

یک طرح میزبانی «سرور اختصاصی» گران‌ترین اما بهترین و ایمن ترین گزینه است – هزینه آن می‌تواند با توجه به هاست انتخابی متفاوت باشد– اما باعث می‌شود وب سایت شرکتی شما بهترین عملکرد را داشته باشد. داشتن یک برنامه سرور اختصاصی به این معنی است که ماشین سرور فیزیکی به طور کامل به سایت شما اختصاص داده شده است. بنابراین، همه منابع متعلق به شما هستند و تا زمانی که فناوری بهینه باشد، از یک برنامه میزبانی مشترک ایمن تر است. با این حال، بسیار گران‌تر از آن چیزی است که اکثر مشاغل کوچک معمولاً مایل به پرداخت هستند. هنگامی که دارای یک کار و شرکتی منحصر بفرد هستید مسلما انتخاب سرور اختصاصی بهترین گزینه برای طراحی سایت شرکتی شما خواهد بود.

اطمینان حاصل کنید که شرکت میزبان شما دارای پشتیبانی تلفن و/یا چت است تا در صورت بروز مشکل بتوانید به سرعت به شما کمک شود. پشتیبانی ایمیل اغلب ممکن است خیلی طول بکشد و زمانی که یک مشکل نیاز به حل فوری دارد، این روند میتواند خسته کننده باشد. پشتیبانی تلفنی بهترین روش است زیرا بصورت همیشگی در دسترس است.

برای دسترسی به سرور شما باید یک رابط کاربری آسان مانند cPanel وجود داشته باشد. تا بتوانید بدون هیچ معتلی و به راحتی به اطلاعات سایتتان دسترسی داشته باشید.

بررسی کنید تا ببینید چه نوع امنیت سرور در سرور مورد نظر شما وجود دارد. شما می خواهید بتوانید از طریق پروتکل انتقال فایل امن  به سرور خود دسترسی داشته باشید. باید روزانه از محتویات سرور شما نسخه پشتیبان تهیه شود. همچنین باید یک روش آسان با یک یا دو کلیک برای نصب گواهینامه های لایه سوکت های امن (SSL) وجود داشته باشد. اطمینان حاصل کنید که شرکت هاستینگ تعمیر و نگهداری منظم امنیتی را انجام می دهد. در حالت ایده آل، شرکت میزبان شما دارای یک پروتکل امنیتی منتشر شده است که می توانید آن را مرور کنید تا بدانید چگونه سرورهای خود را ایمن نگه می دارند.

 

  1. در زمان طراحی سایت شرکتی حتما یک توضیح واضح از کسب و کار خود بطور کامل ارائه دهید.

 

حتما بصورت مختصر راجب کسب و کارتان توضیح  دهید تا زمانی که شخصی به سایتتان مراجعه میکند دچار سر درگمی نشود و یک اطلاعاتی درباره شما داشته باشد.. اطمینان حاصل کنید که بنر اصلی صفحه اصلی شما و بنرهای بعدی بازنمایی بصری خدمات شما هستند، و همچنین دارای یک متن مقدماتی در بالای صفحه است که توصیف می کند شما چه کسی هستید و چه می کند.

علاوه بر این، مطمئن شوید که هر دو منوی پیمایش اصلی و پاورقی شما دارای پیوندهای صفحه «درباره ما» هستند که به راحتی قابل دسترسی هستند تا افراد بتوانند روی آنها کلیک کنند و درباره کسب و کار شما بیشتر مطالعه کنند.

  1. حتما از بهترین سیستم مدیریت محتوا در طراحی سایت شرکتیتان استفاده نمایید.

سیستم مدیریت محتوا (CMS) یک برنامه نرم افزاری است که برای ایجاد و مدیریت محتوای دیجیتال استفاده می شود. یک CMS خوب به شما کمک می کند تا سایت خود را حفظ کنید و برای استفاده از آن به دانش فنی زیادی نیاز ندارید. شما باید یک CMS را انتخاب کنید که برای نیازهای منحصر به فرد شما طراحی شده باشد. سیستم های مختلف به دلایل مختلفی مانند کاربر پسند بودن، توسعه پذیری و بودجه استفاده می شوند.

 

در زیر برخی از سیستم های محبوب با شرح نقاط قوت و ضعف آنها در طراحی سایت شرکتی آورده شده است.

 

طراحی سایت شرکتی با وردپرس: وردپرس محبوب ترین CMS جهان است. این یک انجمن پشتیبانی فعال و گسترده و افزونه های مفید زیادی برای گسترش عملکرد سایت شما دارد. (و اگر نمی توانید افزونه ای را پیدا کنید که کاری را که می خواهید انجام دهد، به راحتی می توانید از یک کارشناس ورد پرس بخواهید این کار را برایتان انجام دهد وردپرس نیز رایگان است و نصب آن نسبتاً ساده است. اکثر افرادی که در کار طراحی سایت شرکتی یا فروشگاهی هستند با آن آشنا میباشند، بنابراین یافتن فردی که بتواند روی سایت شما کار کند دشوار نیست. توصیه ما این است که کسب و کارهای کوچک طراحی سایت را با ووردپرس انجام دهند.

با این حال، باید توجه داشت که بزرگترین ضعف وردپرس امنیت آن است – از آنجایی که بسیار محبوب است، هکرها آن را بیشتر هدف قرار می دهند. سایت وردپرس شما باید به طور منظم پشتیبانی شود و از نظر ایمنی چک شود تا جلوی هک آن گرفته شود. همچنین، ایمن کردن تک تک افزونه های شخص ثالث دشوار است، بنابراین ایمن نگه داشتن سایت وردپرس شما باید یک تعهد مداوم از طریق بهترین شیوه های مختلف باشد.

 

طراحی سایت شرکتی با دروپال: دروپال یکی دیگر از CMS های محبوب است. بسیاری از مزایای مشابه وردپرس را ارائه می دهد، از جمله انعطاف پذیری، سهولت استفاده و یک جامعه پشتیبانی بزرگ. قابل ذکر است که این یک CMS امن تر از وردپرس در برابر هکرها  است. با این حال، گزینه های افزونه یا تم زیادی ندارد، که باعث می شود توسعه کمتری داشته باشد.

 

طراحی سایت شرکتی با جوملا: یکی دیگر از CMS های محبوب جوملا است! خارج از جعبه، سئو، امنیت و قابلیت های چند زبانه بهتری نسبت به وردپرس دارد. با این حال، با کمک چند افزونه، وردپرس از قابلیت های جوملا پیشی می گیرد.

 

چرا طراحی سایت شرکتی مهم است؟

  • باعث تجارت پر سود میشود
  • برند شما بسیار بیشتر و بهتر دیده میشود
  • محصولاتتان در سطح گسترده تری دیده میشود
  • فعالیتتان بصورت نامحدود میباشد
  • خرج شرکت با کاهش نیروی انسانی کمتر میشود
  • خدماتتنان بهتر معرفی میشود
  • فعالیتتان محدود به یک شهر یا کشور نخواهد بود
  • خدماتتان را بصورت اینترنتی به مشتریانتان ارائه میدهید

 

در طراحی سایت شرکتی داشتن چه امکاناتی حائز اهمیت است؟

  • صفحه درباره ما برای داشتن اطلاعات کامل از شما و شرکتتان
  • ارتباط با مشتری برای اطمینان بیشتر مشتریان
  • راهنمای استفاده از محصولات
  • توضیحات کامل درباره محصول
  • صفحه درگاه پرداخت بانکی
  • چت آنلاین
بهروز مقصودی
بهروز مقصودی
طراح و سئوکار و مدرس دوره‌های خصوصی طراحی وب ، سئو و دیجیتال مارکتینگ ،از سال 1389 فعالیت خودم رو به صورت رسمی شروع کردم. بعد 11 سال تجربه افتخار طراحی و سئو بیش از 500 سایت ، همچنین بیش از 100 هنرجو و کارآموز که همگی در این رشته فعالیت میکنند را در کارنامه خود دارم.

تماس در واتساپ